MKE Ankaragücü'nün Kaptanı tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci oldu!

MKE Ankaragücü'nde bu sezon görev alacak takımlar kaptanları belirlenerek kesinleştirildi. Tolga Ciğerci'nin takım kaptanı olmaya devam edeceği Ankara ekibinde 2. ve 3. kaptanlar de netleştirildi.

MKE Ankaragücü'nün Kaptanı tecrübeli futbolcu Tolga Ciğerci oldu!

Son dönemlerde saha içi ve saha dışı konularla adından sıkça söz ettiren MKE Ankaragücü transfer döneminin son gününü yoğun geçirmişti. Sarı lacivertlilerde transfer döneminin son saatlerinde bir çok ayrılık yaşanırken, bu ayrılıklardan birisi Garry Rodrigues oldu.

RODRİGUES'İN GÖREVİ BAHADIR HAN GÜNGÖRDÜ'YE VERİLDİ

Yaşanan bu ayrılık ile beraber MKE Ankaragücü'nde takım kaptanlıkları da değişti. Takımda 3. kaptanlık boşa çıktı ve 1., 2. ve 3. kaptanlıklar yeniden belirlendi. Takımda 1. Kaptan Tolga Ciğerci ve 2. Kaptan Mahmut Tekdemir görevlerini sürdürecekler. Tolga Ciğerci'nin başarılı bir şekilde takıma kaptanlık yaptığı bilinirken yeni karar doğrultusunda Takımın 3. kaptanının kaleci Bahadır Han Güngördü olduğu öğrenildi.

26 yaşındaki file bekçisi 2021 yılından beri MKE Ankaragücü forması giyiyor. Bu sezon MKE Ankaragücü'nün tüm maçlarında kalede yer alan Güngördü toplamda 65 kez sarı lacivertlilerin formasını terletti.

KALEYİ KORUMAYA DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Cihat Arslan'ın da bu sezon kaleci emanet ettiği Bahadır Han Güngördü sezonun geri kalan maçlarında 3. kaptan olarak yoluna devam edecek. MKE Ankaragücü'nün milli aranın ardından Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçında da kalede Güngördü'nün olması bekleniyor.

TOLGA CİĞERCİ KAPTANLIĞA DEVAM EDECEK!

MKE Ankaragücü takım kaptanı olarak oldukça şanslı ekiplerin başında geliyor. Oldukça tecrübeli bir isim olan ve yurt dışında da futbol oynamışlığı bilinen Tolga Ciğerci bu tecrübesini Ankaragücü'nün 1. Kaptanlığı görevinde kullanıyor. Hem rakiplerde hem de hakemlerde Tolga Ciğerci saygı uyandıran bir kaptanlık performansı ortaya koyabiliyor.

Haberankara.com özel haberidir.

Ankaragücü'ne dair daha fazla bilgi öğrenmek için sosyal medyada @haberankaraspor hesabımızı takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER