MKE Ankaragücü'nün 3 futbolcusu milli takım daveti aldı

UEFA Uluslar Ligi maçlarından dolayı ülkelerin en üst düzey liglerinde bir kez daha ara verildi. Söz konusu arada çok sayıda oyuncu ülkelerinin formalarını giymek üzere milli takımlara çağrıldı.

MKE Ankaragücü'nün 3 futbolcusu milli takım daveti aldı

Giderek yoğunlaşan maç takviminde futbolculara bir de milli maç yükü biniyor. Futbolseverlerin daha çok seyredebileceği maç olmasının yanı sıra bu konu ayrı bir tartışma konusu olarak gündemde yer almayı sürdürüyor.

Sezonda şu ana kadar performansı ile büyük bir soru işareti oluşturan MKE Ankaragücü'nün gelecek haftalarda nasıl bir performans göstereceği taraftarlar tarafından merak ediliyor.

2 AZERBAYCAN, 1 JAMEİKA DAVETİ GELDİ

Öte yandan MKE Ankaragücü'nün 3 oyuncusunun milli maç daveti aldığı öğrenildi. Sporanki'de yer alan habere göre MKE Ankaragücü'nde Cephas Jamerika Milli Takımı, Dadashov Azerbaycan Milli Takımı ve Nazarov Azerbaycan U 19 Milli takımı kadrolarına dahil edildi.

MKE Ankaragücü'nün 3 futbolcusu milli takım daveti aldı

Bu sezon takıma katılan Dadashov 8 maçta 2 gol ve 2 asistle oynadı. Cephas ise 5 maçta 1 gol katkısında bulunurken, Nazarov sadece 2 maçta toplam 10 dakika süre bulabildi.

ARADAN SONRA İLK MAÇ DEPLASMANDA

Oyuncular milli takım maçlarının ardından yeniden takımlarına dahil olacaklar. MKE Ankaragücü aradan sonra ilk maçını Yeni Malatyaspor ile 18 Ekim'de oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER