MKE Ankaragücü'ne Ümraniyespor maçı sonrası TFF'den ceza yağdı

Başkent ekibi son maçında evinde Ümraniyespor ile karşılaşmış ve dramatik bir şekilde yenilmişti. Rakibinin tek golünü önleyemeyen MKE Ankaragücü attığı 3 golünde geçersiz sayılmasından dolayı mücadeleden mağlup ayrılmıştı.

MKE Ankaragücü'ne Ümraniyespor maçı sonrası TFF'den ceza yağdı

Ankara maçın son bölümünde bir kaç dakika arayla 3 gol bulmuş fakat sevinçler yarım kalmıştı. Bu nedenle gergin bir şekilde tamamlanan müsabaka sonrasında Ankaragücü'ne bazı cezalar verileceği öğrenilmişti.

KARARLAR AÇIKLANDI

Yaşanan bu mücadele sonrasında Ankaragücü Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. Ankara temsilcisinin edildiği sevk sonrasında hangi sebepten ne cezalar aldığı belli oldu.

TFF tarafından açıklanan cezalar şu şekilde oldu;

- Kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Güney Kale Arkası Tribün 202 Batı VİP Tribün VİP Sol bloklardaki yer alan seyircilere 1 maç iç saha maçına giriş cezası

- Kaleci Antrenörü Aydın Gençler'e aktedite edilmediği alanda olmasından dolayı ihtar ve hakeme yönelik hareketinden dolayı 15 gün hak mahrumiyeti cezası,

- Antrenör Kemal Dulda'ya hakeme yönelik hareketlerinden dolayı 15 gün hak mahrumiyeti cezası

İSTANBULSPOR MAÇI DA İÇ SAHADA OYNANACAK

Ankara temsilcisinin ligde milli ara öncesi yapacağı İstanbulspor maçı da Eryaman Stadyumunda oynanacak. Ankaragücü geçen hafta üzülen taraftarlarını bu hafta mutlu ederek 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER