MKE Ankaragücü'nden Zafer Bayramı ve kuruluş yıl dönümüne özel yüzde 30 indirim

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları tüm yurtta büyük bir coşkuya sahne olurken MKE Ankaragücü'de kutlamalara katıldı. MKE Ankaragücü Zafer Bayramı ve kuruluş yıl dönümüne özel indirim kampanyası başlattı.

MKE Ankaragücü'nden Zafer Bayramı'na özel yüzde 30 indirim

Türkiye 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için tek yürek olmaya hazırlanırken yaşanan büyük coşkuya ülkemizin nadide takımlarından MKE Ankaragücü'de dahil oldu. Yapılan açıklama ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve MKE Ankaragücü kulubünün 31 Ağustos kuruluş yıl dönümüne özel olarak yüzde 30 indirim yapılacağını duyurdu.

MKE ANKARAGÜCÜ İNDİRİM KAMPANYASI!

MKE Ankaragücü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "30-31 Ağustos tarihlerinde tüm mağazalarımızda,30 Ağustos Zafer Bayramı ve 31 Ağustos Kuruluş Yıl Dönümümüze özel, eski sezon ürünlerinde %30 indirim uygulanacaktır." denilerek yeni indirim kampanyasını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nden Zafer Bayramı ve kuruluş yıl dönümüne özel yüzde 30 indirim

Düzenlenen indirim kampanyasından yararlanmak ve kulubüne maddi olarak destek vermek isteyen taraftarlar için indirimli fiyatlarla satışlar 30 Ağustos tarihinde başlayacak ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 31 Ağustos kuruluş yıl dönümüne özel olarak eski sezon ürenlerde bu tarihlerde tüm MKE Ankaragücü mağazalarında satış fiyatları üzerinden yüzde 30 indirim yapılacak.

SONRAKİ HABER