MKE Ankaragücü'nden taraftarlara teşekkür: "Bu takım hepimizin"

MKE Ankaragücü son maçında evinde Kocaelispor'u 4-2 yendi. Bol gollü mücadeleyi güzelleştiren etkenlerden birisi de tribünde yer alan binlerce Ankaragücü taraftarı oldu. Son dönemde yönetime çok defa eleştiride bulunan taraftarların tribünü doldurması sonrası yönetimden bir teşekkür mesajı geldi.

MKE Ankaragücü'nden taraftarlara teşekkür: "Bu takım hepimizin"

MKE Ankaragücü alınan kötü sonuçların ardından yeniden çıkış yakaladı. Üst üste 2 maçını da kazanan sarı lacivertli takım şampiyonluk yarışında kendisinin de olduğunu gösterdi. Lig liderini 4 golle geçen MKE Ankaragücü'nde taraftarlarda alınan sonuçtan dolayı tribünlerde büyük sevinç yaşadı.

TRİBÜNLERDEN TAKIMA DESTEK

Alınan sonuçlar ve takımın içinde bulunduğu durumdan dolayı bir çok defa tribünlerden MKE Ankaragücü yönetimine yönelik eleştiriler gelmişti. MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat ise "Taraftarımız bana kırılabilir, yönetime kızabilir, oyuncularımıza sinirlenebilir ama armaya küsmezler" diyerek takıma destek talebinde bulunmuştu.

MKE Ankaragücü'nden taraftarlara teşekkür: "Bu takım hepimizin"

"YANIMIZDA OLANLARA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Ankaragücü taraftarları bu çağrıya karşılık verdi ve Eryaman Stadyumundaki yerini aldı. 10 binden fazla taraftar takımlarını destekledi ve alınan galibiyette pay sahibi oldu. Taraftarın bu desteğinden dolayı MKE Ankaragücü yönetimi bir teşekkür mesajı paylaştı. Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Her maç olduğu gibi zorlu Kocaelispor mücadelesinde de takımımızın yanında olan ve 90 dakika boyunca güçlü desteğini sürdüren Ankaragücü’müzün büyük taraftarı başta olmak üzere; bu önemli karşılaşmada yanımızda olan tüm Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, şehrimizin önde gelen iş insanlarına, STK temsilcilerine ve tüm Ankara halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kocaelispor maçıyla birlikte gerek saha içinde gerek saha dışında ortaya konan bu dayanışma ruhunun, birlik ve beraberliğin Ankaragücü’müzün gelecekteki başarılarının anahtarı olduğuna yürekten inanıyoruz. Asırlık bir maziye, köklü bir tarihe sahip olan Ankaragücü’müz bu dayanışma ruhu ile önüne çıkan tüm engelleri aşmaya devam edecektir.

Ankaragücü’müzü, şehrimizin tüm paydaşlarının güçlü, istikrarlı ve kararlı desteği ile hep birlikte büyük başarılara ve hak ettiği seviyelere ulaştıracağımıza inanıyor ve bu uğurda canla başla mücadele ediyoruz.

Bu uzun ve zorlu yolda yanımızda olanlara sonsuz teşekkür ediyoruz!

Şehir bizim, sevda bizim, bu takım hepimizin!"

SIRADAKİ HEDEF KUPADA ÜST TUR

Ligde yeniden moral bulan ve motivasyon kazanan MKE Ankaragücü sezonun ilk Türkiye Kupası maçına 29 Ekim'de Bursa'da çıkacak. Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak olan Başkent temsilcisi Ankara'ya tur biletini alarak dönmek istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER