MKE Ankaragücü'nde yeni sezon formalarının satış fiyatı duyuruldu

Ankara'nın köklü futbol takımı MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde taraftarlarına yeni sezonda giyeceği formaları tanıtmıştı. Başkent ekibinin formaları tanıtmasının ardından satışların ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu.

MKE Ankaragücü'nde yeni sezon formalarının satış fiyatı duyuruldu

MKE Ankaragücü yeni sezona hazırlık konusunda taraftarlarını forma duyurusu konusunda bir süre bekletmişti. Bir çok takımdan sonra forma tanıtımı yapmayı tercih eden MKE Ankaragücü 3 farklı forma tanıtmıştı.

FORMALAR İÇİN BEKLEYİŞ SONA ERDİ

Formaları tanıtan ve peş peşe transferlerle kadrosunu güçlendiren MKE Ankaragücü yeni sezonun ilk maçını da kazanarak iyi bir hava kazanmıştı. Sezonun başlamasına rağmen forma satışlarının halen başlamaması taraftarlar tarafından tepki ile karşılanmıştı.

MKE Ankaragücü taraftarlarının heyecanla bekleyişine son verdi ve formaların satışa sunulduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Yeni sezon formalarımız tüm mağazalarımızda 1399,00₺ fiyatı ile satışa çıkmıştır" denildi.

HEDEF BİR GALİBİYET DAHA ALMAK

Çubuklu ve beyaz formaları satışa sunan MKE Ankaragücü'nün nasıl bir satış rakamına ulaşacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. Bu akşam ligde ikinci maçına Erzurumspor karşılaşmasına çıkacak MKE Ankaragücü bir galibiyet daha almak istiyor.

Başkent temsilcisinin performansının olumlu yönde ilerleyişi takıma da olumlu yansıyor. Alınan iyi sonuçlar oyuncular ile taraftarın birbirine daha sıkı kenetlenmesine neden oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER