MKE Ankaragücü'nde Saponara ve Djokanovic yeniden kadroya dahil oldu

Ankaragücü'nün kadro dışı iki futbolcusu hakkında yeni karar verildi. Saponara ve Djokanovic yeniden A takımla idmanlara çıkmaya başladı.

MKE Ankaragücü'nde Saponara ve Djokanovic yeniden kadroya dahil oldu

MKE Ankaragücü'nde geçen sezonun yarısında İtalya'nın Hellas Verona takımından transfer edilen Riccardo Saponara'dan beklentiler yüksek olmuştu. Bonservisi ile takıma katılan futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

İKİ İSİMDEN UMUT KESİLMİŞTİ

Geçen sezon MKE Ankaragücü ile 8'i lig ve 2'si kupa olmak üzere 10 maça çıkan 32 yaşındaki İtalyan topçu sadece 1 asist üretebilmişti.

Öte yandan takıma daha önce katılan Andrej Djokanovic ise geçen sezonun ilk yarısında Ankara ekibinde yer almış ve 14 maça çıkmıştı. Djokanovic bu maçlarda gol ve asist katkısında bulunamamıştı.

HAKLARINDA VERİLEN KARARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

Yeni sezonda MKE Ankaragücü'ne geri dönen bu iki isim teknik ekip tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Bu iki isme daha sonra Renaldo Cephas'ın katılması ile beraber kadro dışı futbolcu sayısı 3 olmuştu.

İlk önce Cephas affedilmiş ve İstanbulspor karşısında sonradan oyuna girmişti. Takımdan gelen son bilgilerde Saponara ve Djokanovic'inde kadroya yeniden dahil edildiği ve takımla çalışmalara başladıkları öğrenildi. Bu iki ismin takımlarına nasıl bir katkı sağlayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER