MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu

Ankara'nın geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki tek takımı olan MKE Ankaragücü bu unvanı koruyamamıştı. Bir alt lige düşen sarı lacivertliler de lige geri dönme adına değişim süreci başladı.

MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu

MKE Ankaragücü yıllarda alt liglerde mücadele etmesinin ardından geri döndüğü Trendyol Süper Lig'de kalıcı olmayı başaramamıştı. Bu sezon bir kez daha ligden düşen MKE Ankaragücü 6. defa Süper Ligden düşmüştü.

BAŞKENT EKİBİ YENİDEN YAPILANMAYA GİDİYOR

Son haftalara kadar puan kayıplarının yaşanması ve ligden düşülmesinin ardından MKE Ankaragücü cephesinde değişimin ayak sesleri gelmeye başladı. Teknik Direktör ve kiralık oyuncuların ayrılmaya başladığı takımda yönetim açısından da önemli bir sürece gelindi.

MKE Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Tarihi belli oldu

Konu ile ilgili MKE Ankaragücü cephesinden yapılan açıklamada Olağan Kurulu tarihinin yeri ve saati belli olduğu ifade edildi. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Derneğimiz Yönetim Kurulunun 04.06.2024 tarih ve 176 sayılı kararı ile ilk toplantının 22.06.2024 Cumartesi günü saat 14.00’te, Kuzey Ankara Kültür ve Kongre Merkezi – Şenyuva Kuzey Ankara 9. Etap Keçiören / Ankara adresinde, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının 29.06.2024 Cumartesi günü aynı saatte ve aynı yerde aşağıda yazılı GÜNDEM maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI yapılmasına karar verilmiştir. Sayın üyelerimize ve ilgililere ilanen duyurulur"

TARAFTARLAR GELİŞMELERİ MERAKLA BEKLİYOR

MKE Ankaragücü'nde yönetime aday olan isimlerden Murat Ağcabağ sosyal medya hesabı üzerinden resmen adaylığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından sarı lacivertlilerin yeni döneminde kimlerin başta olacağı şimdiden Ankaragücü taraftarları arasında merakla beklenmeye başlandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER