MKE Ankaragücü'nde Mahmut Tekdemir belirsizliği

Başkent ekibinin yaz transfer döneminde adını açıkladığı ilk isimlerden birisi Mahmut Tekdemir olmuştu. 36 yaşındaki futbolcu MKE Ankaragücü ile şu ana kadar sadece 2 maçta forma giyebildi.

MKE Ankaragücü'nde Mahmut Tekdemir belirsizliği

MKE Ankaragücü yaz transfer döneminin ilk zamanlarında sessizliğini korumuş, ardından transferleri peş peşe açıklamıştı. Açıklanan isimler ardından kariyerinde Başakşehir'den başka takımda forma giymeyen Mahmut Tekdemir'de yer almıştı.

Başakşehir ile tam 500 maça çıkan Mahmut Tekdemir bu maçlarda 18 gol 15 asistle oynamıştı. Turuncu lacivertli ekip ile Süper lig şampiyonluğu da yaşayan ve performansı ile seçildiği milli takımda tam 22 maçta forma giyen Tekdemir'in tecrübesi ile MKE Ankaragücü'nde katkı sağlaması bekleniyordu.

SADECE 2 MAÇA ÇIKTI

36 yaşındaki deneyimli ön libero MKE Ankaragücü'nde bu sezon sadece 2 maçta forma giydi. Sezonun ilk iki haftasındaki Şanlurfaspor ve Erzurumspor maçlarında 90 dakika sahada kalan Mahmut Tekdemir sonraki maçlarda kadroda yer almadı.

O dönem sakatlandığı için kadroda yer almadığı ifade edilen Mahmut Tekdemir'in sahalara dönüş tarihi ile ilgili yeni bir bilgi bulunmuyor. MKE Ankaragücü ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Mahmut Tekdemir'in 17 Ağustos'tan beri giymediği formasına ne zaman kavuşacağı belirsizliğini koruyor.

MKE Ankaragücü ise ligde zor dönemlerden geçmeye devam ediyor. Başkent temsilcisi Adanaspor'u evinde mağlup ederek kötü gidişatı tersine çevirmek istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER