MKE Ankaragücü'nde ibre Kenan Koçak'a döndü: Ankara'ya geliyor

Fatih Karagümrük karşısında alınan mağlubiyet bardağı taşıran son damla olmuş ve Cihat Arslan ile yollar ayrılmıştı. Ankaragücü yönetimi bu kararın ardından bir çok teknik adamla görüşürken Kenan Koçak ismi daha çok ön plana çıkmaya başladı.

MKE Ankaragücü'nde ibre Kenan Koçak'a döndü: Ankara'ya geliyor

Yeni sezon öncesi kısa bir Kemal Özdeş süreci yaşayan MKE Ankaragücü ligler başlamadan takımı Cihat Arslan'a emanet etmişti. Takım içinde de çok sayıda oyuncu gelişi ve gidişi yaşayan Ankara temsilcisi son haftalarda oynanan futbol ve alınan sonuçlar ile taraftarları tarafından eleştiri oklarının hedefine girdi.

Fatih Karagümrük'e deplasmanda 3-2 yenilmesinin ardından Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıklayan MKE Ankaragücü Aykut Kocaman ve Ömer Erdoğan ile görüşse de istediği yanıtı alamadı.

SON GÖREVİ MİLLİ TAKIMDA OLMUŞTU

Bu durumun ardından ortaya yeni bir isim daha atıldı. Son olarak 2021-2023 yılları arasında A Milli Futbol Takımında Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile görüşüldüğü öğrenildi.

Milli takım öncesinde tüm teknik adamlık kariyerini Almanya'da geçiren Kenan Koçak futbolculuğunda da Almanya ve Avusturya takımlarında top koşturmuştu. Ankaragücü yönetimi ile görüşmek için şehre geleceği öğrenilen Koçak anlaşılması halinde takımın yeni hocası olacak.

YENİ HOCANIN YAKIN ZAMANDA BELLİ OLMASI BEKLENİYOR

MKE Ankaragücü belirlediği adaylar ile görüşerek takımın başındaki boşluğu doldurma çalışmalarını sürdürüyor. Takımın bir sonraki maçı olan Sakaryaspor mücadelesine yeni hoca ile çıkmak için yoğun çaba sarf ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER