MKE Ankaragücü'nde ibre Atakan Çankaya'ya döndü!

Transfer sezonunun tamamlanmasına az bir zaman kalmasına rağmen Ankaragücü hareketli anlar yaşamaya devam ediyor. Bassogog ile ayrılık aşamasında olan Ankara temsilcisi eski oyuncusu Atakan ile yeniden irtibat kurdu.

MKE Ankaragücü'nde ibre Atakan Çankaya'ya döndü!

Ankaragücü son günleri yaşanan transfer dönemi öncesinde eksiklerini kapatmanın hesaplarını yapıyor. Defans bölgesindeki sorununu çözmek isteyen MKE Ankaragücü bu bölge için çareyi eski oyuncusunda buldu.

Orhan Sal'ın haberine göre sarı lacivertli ekip geçen sezonu Ankaragücü'nde tamamlayan ve sezon bittiğinden beri boşta olan Atakan Çankaya ile irtibat kurdu. 26 yaşındaki futbolcu ile Ümraniyespor maçı öncesinde bir transfer görüşmesi yapan Ankaragücü'nün bu konuda kısa bir süre içinde karar vermesi bekleniyor.

EN ÇOK ANKARAGÜCÜ FORMASI GİYDİ

Atakan Çankaya geçen sezon 24'ü Süper Lig ve 7'si Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 31 defa Ankaragücü'nün formasını giymişti. Kariyerinde en çok maça çıktığı takım Ankaragücü olan Çankaya 82 defa Ankara ekibinin formasını terletti.

Atakan Çankaya Ankaragücü forması ile 1 gol atıp 1 asist yapma başarısı gösterdi. Ankaragücü'nün kendisine yeniden ilgi göstermesine olumlu yanıt veren oyuncu ile ilerleyen günlerde bir resmi anlaşma sağlanması yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Ankara'nın futbol takımları ile ilgili güncel bilgileri almak için haberankaraspor Instagram ve X hesaplarını takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER