MKE Ankaragücü'nde gözler Bandırmaspor maçına çevrildi

Başkent temsilcisi olumsuz dönemi atlayıp gelecek dönemlerde daha iyi bir konumda olmak adına çalışmalarına devam ediyor. Son maçını kazanan ve kara bulutları biraz olsun dağıtan MKE Ankaragücü Bandırmaspor engelini de aşarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

MKE Ankaragücü'nde gözler Bandırmaspor maçına çevrildi

MKE Ankaragücü Süper ligde aldığı başarısız sonuçların ardından kötü gidişata 1. ligde de dur diyememişti. 5 maçta 3 kez yenilen Başkent temsilcisinde yönetim duruma el atmış ve teknik direktör değişikliği yapılmıştı.

Alman kökenli çok sayıda oyuncunun takımda yer almasından dolayı bu doğrultuda bir tercih yapan ve takımın başına Kenan Koçak'ı getiren MKE Ankaragücü yeni hocasıyla ilk maçında Sakaryaspor'u 2-1 yenmiş ve puanını 9 yapmıştı.

MKE Ankaragücü'nde gözler Bandırmaspor maçına çevrildi

HEDEF 2'DE 2 YAPMAK

Üst sıralar ile puan farkının açılmaması adına bu hafta çok önemli bir maça çıkacak MKE Ankaragücü, 3 puan daha kazanmak istiyor. 2'de 2 yapmak isteyen Teknik Direktör Kenan Koçak'ın Bandırmaspor maçında takımına nasıl bir oyun oynatacağı merak ediliyor.

Puan tablosunda 12. sırada yer alan MKE Ankaragücü'nün bir alt basamağında yer alan Bandırmaspor ise ev sahibi olmanın avantajını bu maçta kazanmak istiyor. Kazanması halinde 12 puan olacak ve çok daha üst sıralara çıkacak MKE Ankaragücü maç için antrenmanlarına devam ediyor.

Bandırmaspor - Ankaragücü maçı 28 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Saat 16:00'da başlayacak mücadeleyi Hakem Ayberk Demirbaş yönetecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER