MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci belirsizliği son buldu

Geçtiğimiz sezon takımın en önemli oyuncularından olan iki ismin bir alt lige düşen kadroda yer alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Kampa normal zamanda katılmayan ve tepki çeken iki ismin Kayseri'ye geldiği öğrenildi.

MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci belirsizliği son buldu

Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olmasına rağmen kadrosundaki bir çok önemli ismi korumayı şu ana kadar başaran MKE Ankaragücü yeni sezonda şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olarak adından söz ettiriyor. Takımdaki bazı sorunların giderilmesi ile beraber MKE Ankaragücü'nün güçlenerek yoluna devam etmesi bekleniyor.

MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci belirsizliği son buldu

YENİDEN TAKIMA KATILDILAR

Geçen sezonun gol yollarındaki önemli ismi Efkan Bekiroğlu ve tecrübeli ismi Tolga Ciğerci'nin izin süreleri bitmelerine rağmen takımla çalışmaya başlamak için hazırlık kampına gelmemeleri büyük tepki toplamıştı.

Her iki ismin adı Başakşehir FK ile anılmış ve bu takımla transfer görüşmeleri yaptıkları şeklinde haberler medyada yer almıştı. İki isminde görüşmelerinden sonuç alamadığı ve MKE Ankaragücü'nün kampına dahil oldukları öğrenildi.

MKE Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci belirsizliği son buldu - Resim : 2

ANKARAGÜCÜ GELİŞMEYİ ONAYLADI

Ankaragücü sosyal medya hesabından paylaştığı antrenman fotoğraflarında her iki futbolcuyu da göstererek Efkan ve Tolga'nın takımla çalışmalara başladıklarını duyurdu. Transfer sezonunun tamamlanmasına kadar iki ismin MKE Ankaragücü'nde kalıp kalmayacakları belirsizliği koruyacak.

Garry Rodrigues, Bassogog, Cephas, Ertaç gibi isimlere Efkan ve Tolga'ın eklenmesi ile beraber ana kadrodaki futbolcu sayısı arttı. Gelecek transferler ile takımın daha da güçlenmesi bekleniyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER