MKE Ankaragücü'nde çifte şok! Takımın yıldızları izinden geri dönmedi

Son günlerin adından sıkça söz ettiren takımı MKE Ankaragücü'nde taraftarları ve yönetimi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre kulübün önemli iki futbolcusu tatil süresinin bitmesine rağmen takıma katılmadı.

MKE Ankaragücü'nde çifte şok! Takımın yıldızları izinden geri dönmedi

Henüz taraftarları tam olarak heyecanlandıran bir transfer yapmayan, getirdiği teknik direktörü 1 ayı geçmeden görevden ayrılan MKE Ankaragücü'nde sular durulmuyor. Son olarak Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'in görevden ayrılmasının ardından oyuncular ile ilgili de sarsıcı bir gelişme yaşandı.

İKİ FUTBOLCUDAN OLUMSUZ HABER

Geçtiğimiz sezon takımın Süper Lig'den düşmesine rağmen performansları ve aldıkları sorumluluklar ile dikkat çeken Tolga Ciğerci ve Efkan Bekiroğlu'nun süreleri dolmasına rağmen takıma katılmadıkları öğrenildi.

Orhan Sal'ın haberine göre kendilerine tanınan iznin bitmesine rağmen antrenmanlara katılmak için gelmeyen iki isim için MKE Ankaragücü harekete geçti. Başkent ekibi yaşanılan durumdan dolayı yasal haklarını kullanarak oyuncular için tebligat yapma kararı aldı.

ANKARAGÜCÜ'NDEN KARŞI HAMLE

Özellikle geçen sene attığı goller ile takıma puanlar kazandıran Efkan Bekiroğlu'nun bu şekilde bir hareket yapması tepki ile karşılandı. Adları farklı takımların transfer listesinde yer aldığı iddia edilen oyuncular ile ilgili önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Tolga Ciğerci MKE Ankaragücü ile bu zamana kadar 49 maçta forma giydi. Ciğerci bu maçlarda 9 gol atarken 7 asist üretti. Geçen sezonun başında MKE Ankaragücü'ne transfer olan Efkan Bekiroğlu ise 35 maçta 10 gol 7 asist ile oynadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER