MKE Ankaragücü'nde birlik ve beraberlik çağrısı

Bu sezon mutlak şampiyonluk parolası ile lige başlayan MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mehmet Şanal'dan birlik beraberlik vurgusu geldi.

MKE Ankaragücü'nde birlik ve beraberlik çağrısı

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında kendi seyircisinin önünde konuk ettiği Uğur Okulları İstanbulspor'u 2-1 yenerek ligde aldığı mağlubiyete son vermişti. Alınan galibiyetin ardından Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mehmet Şanal, önemli açıklamalarda bulundu. Şanal herkesin şampiyonluk yolunda kenetlenmesini ve birleşmesini istedi.

MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI!

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında konuk ettikleri Uğur Okulları İstanbulspor'u 2-1 yenerek iki haftadır aldıkları kötü sonuçlara "dur" dediklerini belirten Şanal, "Yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Biz takımımıza güveniyoruz, gerekli çalışmalara da devam ediyoruz, bundan sonra çok daha güzel işler yapacağımıza eminim." dedi.

MKE ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ DEĞİŞECEK Mİ, YENİ TRANFSER OLACAK MI?

Rumen bir futbolcu transfer ettiklerini ancak ismini vermek istemediklerini anlatan Şanal, "8 kontenjanımız dolu, bu haftaki gelişmelere de bakarak teknik heyetimizle de görüşüyoruz, yönetimimiz de çalışıyor, ihtiyaç duyulan yerlere ideal futbolcuların transfer görüşmelerine devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Şanal sosyal medyada asılsız yorumlar yapıldığını belirterek teknik direktör Cihat Arslan'dan memnun olduklarını ve yola kendisi ile devam edeceklerini söyledi. Takım ruhu oluşturmaya başladıklarını ancak biraz daha zaman ve sabra ihtiyaçları olduğunu belirten Şanal herkesi takım etrafından kilitlenmeye devam etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER