MKE Ankaragücü yönetimi takımın son durumunu masaya yatırdı

Ankaragücü son günlerde hareketli bir dönemden geçiyor. Transferler ve takımdan ayrılanların ardından kadrosu oturan Başkent temsilcisi yoluna yeni teknik direktörü ile devam ediyor.

MKE Ankaragücü yönetimi takımın son durumunu masaya yatırdı

Süper ligden düştüğünden beri yoğun bir süreç yaşayan MKE Ankaragücü sezona yeniden seçilen mevcut yönetimi ile girmişti. Farklı isimlerin katıldığı İsmail Mert Fırat yönetimi takımın başına ilk olarak Kemal Özdeş'i, ardından Cihat Arslan'ı getirdi.

Oynanan 5 maçta 3 kez yenilmesinin ardından Cihat Arslan ile yollarını ayıran MKE Ankaracücü Kenan Koçak ile mücadelesini sürdürüyor. Transfer sezonu boyunca bir çok oyuncu takviyesi yapılan MKE Ankaragücü'nde gelecek haftalara dair daha sağlıklı adımlar atılması için yönetim kurulu bir toplantı gerçekleştirdi.

TAKIMIN MALİ VE SAHAYA YANSITTIĞI PERFORMANS DURUMU ELE ALINDI

23 Eylül Pazartesi akşamı gerçekleştirilen toplantıda MKE Ankaragücü'nün genel durumu konuşuldu. İlk olarak takımın mali durumunu ele alan yönetim, takımdaki borç ve mali yapının mevcut durumu hakkında kendi içinde istişareler yaptı.

Başkan İsmail Mert Fırat yönetimi ayrıca takıma yeni katılan oyuncular ve Teknik Direktör Kenan Koçak'ın ortaya koyduğu oyun hakkında da fikirlerini sundu. Yapılan toplantıda Ankaragücü'nün daha iyi noktalara gelebilmesi için çalışmaya devam edilmesi gerektiği belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER