MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun yedek üyesi İsmet Beltan istifa etti

MKE Ankaragücü’nde bugün alınan Bandırmaspor mağlubiyeti sonrasında bir istifa haberi geldi. Ankaragücü Yönetim Kurulu’nun yedek üyelerinden İsmet Beltan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun yedek üyesi İsmet Beltan istifa etti

MKE Ankaragücü bugün deplasmanda oynanan Trendyol 1. Lig mücadelesinde deplasmanda Bandırmaspor karşısında sahadan mağlup ayrıldı. Başkent ekibinde alınan bu mağlubiyetin ardından ise bir istifa haberi geldi. Ankaragücü Yönetim Kurulu’nun yedek üyesi olarak görev yapan İsmet Beltan bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu.

İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

İstifa açıklamasında neden istifa ettiğini ana hatları ile açıklayan İsmet Beltan, mevki ve makamın kendisi için önemli olmadığını ve kendisinin Ankaragücü taraftarının kalbinde muhteşem bir koltuğunun olduğunu söyledi.

İsmet Beltan istifa açıklamasında şu mesajları verdi:

“Büyük Ankaragücü Ailem,

Kıymetli Dostlarım,

Değerli başkanımız, Aziz dostum Faruk Koca Bey’in daveti ve ricası üzerine büyük bir onur ve mutlulukla kabul ettiğim MKE Ankaragücü yedek yönetim kurulu üyeliği görevinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ettiğimi duyuruyorum.

Bilinmesini isterim ki “yedek” üyelik benim için asla sorun olmadı. İstifamda da bu konunun asla bir bir etkisi yoktur.

Ben makamların, koltukların peşinde değilim.

Benim zaten muhteşem bir koltuğum var. O koltuk vefakar, cefakar Ankaragücü taraftarlarının kalbindedir. Benim sandalyem tribünde, taraftarlarımızın yanındadır.

Kimse bilmiyorsa, Allah biliyor iyi niyetimi ve samimiyetimi.

Benim bir derdim var. Benim bir kavgam var. Bu kavga anlı şanlı Cumhuriyet başkentinin çocuklarının İstanbul takımlarına sevdalanmalarına karşı karınca misali giriştiğim onurlu mücadeledir.

Rabbim nefes almama izin verdiği sürece bu kavgayı tek başıma da kalsam sürdüreceğim.

En büyük destekçim olan büyük taraftarımıza, sevgilerini tek bir gün esirgemeyen ve beni hiç yalnız bırakmayan Cumhuriyet başkentinin asil çocuklarına çok teşekkür ederim.

Sizi asla bırakmayacağım.

Sizden asla vazgeçmeyeceğim.

Birlikteliğimiz gücüme güç katacak. Önümü aydınlatacak.”

İsmet Beltan’ın istifa kararı alması ile beraber MKE Ankaragücü’ nde Yönetim Kurulu’nun yedek üyeleri bir kişi eksildi. Ligde istenilen sonuçları alamayan MKE Ankaragücü’nde bu istifanın nasıl etki yapacağı merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER