MKE Ankaragücü yeni Teknik Direktörü Kenan Koçak için imza töreni düzenleyecek

Fatih Karagümrük maçında aldığı yenilgi sonrasında Teknik Direktör değiştirme kararı alan MKE Ankaragücü Cihat Arslan'ın yerine geçecek ismi Almanya'dan buldu. Kenan Koçak ile 1+1 yıllık anlaştığını açıklayan Başkent ekibi yeni hocasını bugün tanıtacak.

MKE Ankaragücü yeni Teknik Direktörü Kenan Koçak için imza töreni düzenleyecek

Ankaragücü bu sezon oynadığı oyun ve peş peşe puan kayıpları ile büyük tepki çekmişti. Oynanan 5 maçın 3'ünü kaybeden MKE Ankaragücü birisini son dakikalarda attığı golle olmak üzere sadece 2 maç kazanabilmişti.

MİLLİ TAKIMDA YARDIMCI ANTRENÖRDÜ

Takımlarının sezona ambargo koymasını beklerken sonuçları hayal kırıklığı ile karşılayan MKE Ankaragücü taraftarı da yönetime büyük tepki göstermişti. Bu nedenle Cihat Arslan ile yollarını ayıran Başkent temsilcisi son olarak A Milli Futbol Takımında Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile anlaştığını açıkladı.

43 yaşındaki Teknik adam ile 1+1 yıllık anlaşmaya varan MKE Ankaragücü bugün yeni hocası için bir basın toplantısı düzenleyecek. Eryaman Stadyumunda düzenlenecek tanıtım toplantısı saat 14:30'da başlayacak.

TÜRKİYE'DEKİ İLK KULÜP DENEYİMİ

Saha içi ve saha dışı futbol kariyerinin tamamını Almanya'da geçiren Kenan Koçak 2021-2023 yıllarında Türkiye A Milli Takımında yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı. Bu dönemden beri bir görevde bulunmayan Koçak'ın Ankaragücü'nde göstereceği performans merakla bekleniyor.

Ankaragücü yeni teknik direktörü ile ilk maçını Sakaryaspor'la oynayacak. Zorlu mücadelede iki takım 21 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER