MKE Ankaragücü voleybolda İlbank'a 3-0 kaybetti

MKE Ankaragücü voleybolda KFC Kadınlar Ligi’nde İlbank ile karşı karşıya gelirken sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.

MKE Ankaragücü voleybolda İlbank'a 3-0 kaybetti

Voleybol KFC Kadınlar 1. Ligi’nde bugün İlbank – KFC Ankaragücü karşılaşması oynandı. Ligin ilk 2 haftasında oynanan karşılaşmalarda galip gelemeyen MKEAnkaragücü, İlbank karşısında kötü gidişi durdurmayı amaçlıyordu. TVF Selim Sırrı Tarcan Zeren Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada ekipler kozlarını paylaştılar ama sarı lacivertli takım maçta umduğunu bulamadı.

3-0'LIK SONUÇ!

Maç boyunca ortada bir oyun oynanırken MKE Ankaragücü bitirici hamleleri yapamadı. 1. set İlbank’ın 25-21 üstünlüğü ile sonuçlanınca skor 1-0 oldu. 2. sette ise İlbank lehine 25-20’lik sonuç çıkınca skor 2-0’a taşındı. 3. sette ise İlbank yine istediğini alırken bu setin skoru 25-22 oldu. Maç böylece 3-0 İlbank lehine sonuçlanmış oldu.

3 MAĞLUBİYETLİK SERİ!

KFC kadınlar 1. Ligi’nde bu sezon 3 maç oynayan MKE Ankaragücü bu karşılaşmalarda kazanan taraf hiç olamadı. Lige 3 mağlubiyet ile başlayan Ankara ekibi çıkış hedefini zorunlu olarak bundan sonraki karşılaşmalara erteledi. Ligde puanı olmayan Ankara ekibinin bir an önce toparlanması gerekiyor.

SONRAKİ MAÇ HAFTA İÇİNDE

Ligin 4. haftasının maçları bu hafta içinde oynanacak. 23 Ekim’de MKE Ankaragücü sahasında ALS Voleybol’u konuk edecek. Bu karşılaşmada sarı lacivertli ekip galip gelirse bu sezonki ilk galibiyetini ve puanını alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER