MKE Ankaragücü Voleybol Takımı toplu imza töreni düzenledi

Başkenti voleybolda temsil eden takımlardan olan MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol bu sezon KFC Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek. Bu kapsamda takımda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren isim anlaşılan isimler için tesislerde bir imza programı gerçekleştirdi.

MKE Ankaragücü Voleybol Takımı toplu imza töreni düzenledi

Ankaragücü'nün kadın voleybol takımı geçen sezon elde ettiği başarılı sonuçların ardından 1.ligde mücadele etme hakkı elde etmişti. Buradan da Sultanlar ligine yükselmek isteyen MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol takımı 2'si mevcut oyuncuları olmak üzere toplamda 9 isimle mukavele imzaladı.

MKE Ankaragücü Voleybol Takımı toplu imza töreni düzenledi

Yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan isimler için MKE Ankaragücü Beştepe tesislerinde bir imza töreni düzenlendi. Törende MKE Ankaragücü Başkan Yardımcısı Levent Onuk'ta yer aldı. Onuk geçen sezonu Şampiyon olarak tamamlayan MKE Ankaragücü Astor Şarj'a mücadele edecekleri KFC Kadınlar 1. Liginde başarılar diledi.

9 İSİMLE SÖZLEŞME İMZALANDI

2024-2025 sezonu öncesinde iç transferde Ezgi Kapdan Karakaya ve Nergis Özlen Özcan ile sözleşme yenileyen MKE Ankaragücü Astor Şarj; dış transferde libero oyuncuları Esra Vural ve Deniz Çapkınoğlu, smaçör Yaren Hatipoğlu, orta oyuncular Doğa Su Tunca ve Büşra Arslan, pasör Şiirsel Merve Altın ve pasör çaprazı Melisa Michelle Jurgens ile anlaşma sağladı.

KFC Kadınlar 1. Ligi 6 Ekim'de başlayacak. 2 gruba ayrılan ligde MKE Ankaragücü Astor Şarj B grubunda yer alacak. Sarı lacivertlilerin yeni sezondaki ilk rakibi TED Ankara Kolejliler olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER