MKE Ankaragücü Voleybol iç sahada istediğini alamadı!

KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bugün MKE Ankaragücü ile Alpet Zeren Spor arasında 2. hafta karşılaşması oynandı.

MKE Ankaragücü Voleybol iç sahada istediğini alamadı!

KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 2. hafta maçları devam ediyor. Bu hafta Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Voleybol iç sahada ligin iyi takımlarından birisi olan Alpet Zeren Spor’u konuk etti.

Karşılaşma oldukça çekişmeli bir oyun ile başlarken maç boyunca heyecan fırtınası dinmedi. Ankara ekibi maçı kazanmak için çabalasa da küçük hatalar ile gülen taraf deplasman ekibi oldu.

İLK SETİ KAZANDI AMA GERİSİNİ GETİREMEDİ

MKE Ankaragücü Voleybol ile Alpet Zeren Spor arasındaki karşılaşmanın 1. setinde üstün taraf Başkent ekibi bu seti 25-17 üstünlük ile kapatan MKE Ankaragücü Voleybol 1-0 öne geçti. Ancak geri kalan setlerin tamamında rakip Alpet Zeren Spor etkili oldu. Deplasman ekibi 2. seti 25-15, 3. seti 25-19 ve 4. seti 25-15 kazanarak maçı 3-1 galibiyet ile tamamladı.

MKE Ankaragücü Voleybol bu mağlubiyet ile ligde ilk 2 maçını da kaybetmiş oldu. Ankara ekibi bir sonraki maçta çıkış aramanın planlarını yapmaya başladı.

MKE Ankaragücü Voleybol bir sonraki hafta mücadelesinde İlbank’a konuk olacak. Bu karşılaşmadan alınacak galibiyet ile MKE Ankaragücü Voleybol yeni bir başlangıç ile lige asılmak istiyor.

SONRAKİ HABER