MKE Ankaragücü Voleybol Ereğli Belediye maçından da mağlubiyetle ayrıldı

MKE Ankaragücü'nün kadın voleybol takımı bu sezon olumsuz sonuçlar almaya devam ediyor. Kadınlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden sarı lacivertliler 5'te 0 yaptı.

MKE Ankaragücü Voleybol Ereğli Belediyesi'ne 3-1 yenildi

Başkent voleybolunun temsilcilerinden MKE Ankaragücü Kadın Voleybol takımı 5. hafta maçında Konya ekiplerinden Ereğli Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Konya'da oynanan maçta gülen taraf ev sahibi oldu.

Ereğli Belediyesi mücadeleye etkili bir şekilde başladı. İlk seti 25-19 alan Ereğli Belediyesi ikinci seti de 25-17 alarak mücadelede 2-0 öne geçti. Maçı bırakmayan MKE Ankaragücü 3. seti 25-19 alarak umutlarını korudu.

ANKARAGÜCÜ'NÜN LİGDE HENÜZ PUANI YOK

Maçta bir sürpriz yaşanmasına engel olan Ereğli Belediyesi 4. seti de 25-17 kazanarak maçın sonucunu 3-1 olarak tayin etti. Bu sonuçla MKE Ankaragücü ligdeki 5. maçından da yenilgi ile ayrılmış oldu.

Bu sezon Kadınlar 1. Ligi B grubunda yer alan MKE Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı 11 takım arasında 10. sırada yer aldı. Sonuncunun ligden düştüğü grupta bir üs basamakta bulunan MKE Ankaragücü'nün kötü gidişatı tersine çevirip çeviremeyeceği ilerleyen haftalarda belli olacak.

MKE Ankaragücü Kadın Voleybol bir sonraki maçına 10 Kasım saat 18:00'da bir başka Ankara takımı olan PTT karşısında çıkacak. Geçen sezonu Sultanlar Liginde geçiren PTT aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Karayolları ile beraber Kadınlar 1. Ligine düşmüştü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER