MKE Ankaragücü ve Kayınsu iş birliği devam edecek

Ankara temsilcisi 2017 yılından beri iş birliği yapmaya devam ettiği Kayın su ile yeni dönemde de beraber çalışacak. Kulübün tesislerinde yapılan imza töreninde her iki taraf beraber çalışmaya devam edecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MKE Ankaragücü ve Kayınsu iş birliği devam edecek

Başkentin futbolda en önemli markalarından olan MKE Ankaragücü saha içinde kendisine güç veren sponsorluk anlaşmalarına imza atmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile Ankaragücü ve iş birliği yaptığı markalar Ankara'da geniş kesime yönelik programlar hayata geçiriyor.

YILLARDIR DEVAM EDEN İŞ BİRLİĞİ

Bu kapsamda Ankaragücü uzun yıllardır birlikte çalıştığı su markası Kayınsu ile çalışmaya devam dedi. 7. yılında olan iş birliğinin bir kez daha uzatılması nedeniyle Ankaragücü Beştepe tesislerinde bir imza töreni gerçekleştirildi.

MKE Ankaragücü ve Kayınsu iş birliği devam edecek

Törene Ankaragücü Genel Saymanı Mert Kızılırmak ve Kayın Su Ankara Şube Müdürü Selçuk Özdemir katıldı. Kızılırmak Kayınsu markası ile 2017 yılından beri devam eden iş birliklerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

İKİ TARAFTA BİRBİRİNE İYİ DİLEKLERİNİ İFADE ETTİ

Kayın Su Ankara Şube Müdürü Selçuk Özdemir ise Ankaragücü isminin olduğu her yerde kulübümüze destek olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Her iki tarafta iş birliklerinin hayırlara vesile olması temennisi yaptıktan sonra attıkları imzalar ile anlaşmayı resmileştirdi.

Ankaragücü Genel Saymanı Mert Kızılırmak günün anlam ve önemi adına Selçuk Özdemir'e Kayın Su markasının adının yazdığı bir forma hediye etti. Anlaşma yapılan temenniler ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER