MKE Ankaragücü üst üste 3 İstanbul takımı ile maç yapacak

Ankaragücü Trendyol 1. Ligde yarın Ümraniyespor ile karşılaşacak. Başkent ekibi bu maç ile birlikte 3 maçlık bir İstanbul takımları serüvenine başlayacak.

MKE Ankaragücü üst üste 3 İstanbul takımı ile maç yapacak

1. Ligin gözlerin üzerinde olduğu takımlardan MKE Ankaragücü aldığı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 7. sırada bulunuyor. İlerleyen haftalarda avantajlı olmak adına erkenden puanları toplamak isteyen sarı lacivertliler Ümraniyespor'u evinde yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

HEDEF 3 MAÇTA 9 GALİBİYET

Teknik Direktörlüğünü Cihat Arslan'ın yaptığı MKE Ankaragücü Ümraniyespor ile oynayacağı mücadelenin ardından sırasıyla İstanbulspor ve Fatih Karagümrük ile de karşılaşacak. Ankaragücü 3 İstanbul takımını da yenerek üst sıralara tırmanmak ve yerini sağlamlaştırmak istiyor.

ANKARAGÜCÜ ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYOR

Liglerde 1 Eylül'de oynanacak maçların ardından Milli ara dönemi başlayacak. Ümraniyespor ve İstanbulspor'u yenerek milli araya 9 puanla girmek isteyen MKE Ankaragücü'nde hazırlıklar devam ediyor.

Başkent ekibinin transfer dönemi bitene kadar yeni bir hamle yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Transfer yapma niyeti olduğu bilinen takımın yabancı oyuncu gönderememesinden dolayı sıkıntılar yaşadığına dair Cihat Arslan açıklamalarda bulunmuştu.

MKE Ankaragücü taraftarları da takımlarının iyi bir hava yakalamasını merakla bekliyor. Süper Lig kadrosunu yüksek oranda korumayı başaran takım takviyeler ile şampiyonlukta adı telaffuz edilen ekiplerden birisi haline geldi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER