MKE Ankaragücü - Uğur Okulları İstanbulspor maçı biletleri satışa sunuldu

Ankaragücü rüya gibi başlayan sezonun ardından bir anda peş peşe yenilgiler ile şok yaşamıştı. Başkentin sarı lacivertli ekibi kara bulutları üzerinden atıp galibiyetle yeniden moral bulmak istiyor.

MKE Ankaragücü - Uğur Okulları İstanbulspor maçı biletleri satışa sunuldu

Geçen hafta spor tarihinde eşine az rastlanan bir olayda Ankara kısa sürede 3 gol peş peşe atmış, fakat hepsi geçersiz sayılmıştı. Bu kararın ardından Ümraniyespor maçını da yenilgi ile kapatan Ankaragücü 3 puanda kalmanın moral bozukluğu ile yoluna devam etmek zorunda kalmıştı.

ARA ÖNCESİ SON MAÇ

Sezonun bir sonraki maçı olan İstanbulspor maçını evinde oynamayı bir avantaj haline getirmek istiyor. Bu maçın ardından 2 hafta boyunca maç yapmayacak Ankaragücü taraftarlarına kendini affettirmenin hesaplarını yapıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada 1 Eylül'de oynanacak mücadelenin biletlerinin bugün itibariyle satışa sunulduğu bildirildi. Yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları şu şekilde oldu;

Kuzey Tribünü: 125 TL
Güney Tribünü: 125 TL
VIP SOL 300 TL
VIP SAĞ 300 TL
Doğu Tribünü 200 TL
Misafir Tribünü 160 TL

TARAFTAR TAKIMDAN VAZGEÇMİYOR

Ankaragücü sezon öncesi yönetim ve teknik direktör değişim süreçleri geçirmesine rağmen kaliteli bir kadro kurmayı başarmıştı. Taraftarların gösterdiği tepkiye rağmen bu maçta da tribünde yer alarak takımlarını desteklemesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER