MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak, Sakaryaspor maçı ile bir ilki başarmak istiyor

Cihat Arslan'dan boşalan teknik adamlık koltuğunu kısa sürede Kenan Koçak ile dolduran MKE Ankaragücü'nün bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Sezonun ilk 5 maçında 3 yenilgi alarak şok oluşturan Ankaragücü yeni hocası ile yeni bir döneme başlamak istiyor.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak ilk peşinde!

Düşüşü ve düştüğü sezon yaşadıkları ile uzun bir süredir çalkantılar yaşayan MKE Ankaragücü bir kez daha 1. ligde mücadele etmek zorunda kaldı. Sezon öncesinde ve başlangıcında zirveye oynaması beklenen takımlardan olan MKE Ankaragücü peş peşe yenilgiler almıştı.

5 Hafta sonunda ligin ilk 10'unda bile yer alamayan MKE Ankaragücü'nde Cihat Arslan'ın yerine Kenan Koçak getirilmişti. Futbolseverlerin A Milli Takım yardımcılığı döneminden hatırladığı Koçak yeni takımı ile ilk maçına ev sahibi olarak Sakaryaspor karşısında çıkacak.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak, Sakaryaspor maçı ile bir ilki başarmak istiyor

TÜRKİYE LİGLERİNDEKİ İLK GALİBİYET HEDEFİ

Daha önce hiç bir Türk takımında çalışmayan Teknik Direktör Kenan Koçak bu maçla beraber, hocalık kariyerinin Türkiye liglerindeki ilk galibiyetini almak istiyor.

43 yaşındaki Kenan Koçak daha önce Almanya'da T. Mannheim, VfR Mannheim, W. Mannheim, Sandhausen ve Hannover'de Teknik Direktörlük yapmıştı. 2021 yılında A Milli Takım Teknik Direktör Yardımcısı olan Koçak bu görevini 20 maç sürdürmüştü.

Yaklaşık 1 senedir herhangi bir görev almayan Kenan Koçak'ın MKE Ankaragücü'nü Süper Lig hedefine ulaştırıp ulaştıramayacağı zaman içinde belli olacak. Koçak geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftarlara çok çalışacaklarına dair söz vermişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER