MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Koçak: Çalışacağız ve başaracağız

Cihat Arslan'dan boşalan koltuğa kimin oturacağı konusu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Kenan Koçak ile anlaştığın duyuran MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumunda bir imza töreni düzenledi.

MKE Ankaragücü'nde bugünden itibaren Kenan Koçak dönemi başladı. A Milli Takımın bir önceki teknik direktörü olan Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kocak futbolculuk ve teknik adamlık kariyerinde ilk defa bir Türk takımı ile çalışacak.

1+1 yıllığına takım ile anlaşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü başkent ekibine gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Koçak "Bana ve ekibime bu fırsatı tanıdıkları için Başkanımız Sayın İsmail Mert Fırat ve yöneticilere teşekkür ederim. Bizlere yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. Gecemizi gündüzümüze katarak MKE Ankaragücü'nün layık olduğu yere getirmek için çalışacağız" dedi.

"BU İŞ ÇALIŞMAKLA OLUR"

Görüşmelerin ani olarak geliştiğini ifade eden Teknik Direktör Koçak "Ankaragücü'nün projesine inandığım ve bu projede yer almak istediğim için buradayım. Futbolcu kardeşlerimle beraber Ankaragücü'nü hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. Bu iş çalışmakla olur, çalışacağız ve başaracağız" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak sözlerini ardından kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı. Çiçeği burnunda Teknik Direktör ilk sınavını Sakaryaspor karşısında verecek.

MKE Ankaragücü ligin 5 haftasında 2 galibiyet alırken 3 kez mağlup oldu. Lige kötü başlangıç yapan Başkent temsilcisinin nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com