MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kemal Özdeş istifa etti

Başkent ekibinden öğle saatlerinde şok edici bir haber geldi. Kulüpten yapılan açıklamada geçen ay takımın başına geçen Özdeş'in ayrılık kararı aldığı ifade edildi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kemal Özdeş istifa etti

MKE Ankaragücü hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Ligden düşmesinin ardından hızlı bir değişim süreci başlayan Başkent ekibinde takıma yapılan ilk müdahalelerden birisi Teknik Direktör değişimi olmuştu.

GELİŞİ İLE GİDİŞİ BİR OLDU

Emre Belözoğlu'nun yerine gelen Kemal Özdeş'in MKE Ankaragücü macerası çok kısa sürdü. Henüz takımı ile resmi bir maça çıkmayan Özdeş'in takımdan ayrıldığı açıklandı. Başkent ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, yeni sezon yapılanması için yapılan görüşmelerde oluşan fikir ayrılıkları nedeniyle devam etmeme kararını yönetim kurulumuza iletmiştir. Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme sonucu Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş'in ayrılık kararı kabul edilmiştir.

Kendisine ve ekibine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kemal Özdeş istifa etti

GÖZLER SIRADAKİ TEKNİK DİREKTÖRE ÇEVRİLDİ

MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör görevine getirilen Özdeş'in bir maça bile çıkmadan böyle bir kararın çıkması akıllarda soru işareti oluşturdu. Yaşanan bu gelişme sonrasında takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu oldu.

Ankaragücü taraftarı da yaşanan gelişmeyi şaşkınlıkla karşıladı. Taraftarlar bir an önce takımın rayına oturmasını istediklerini ifade eden paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER