MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan futbolcular için destek istedi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ankaragücü’nün taraflarından futbolcular için destek istedi. Herkesin eleştirme hakkı olduğunu söyleyen Arslan, oyuncu özelinde eleştiri olunca üzüldüğünü dile getirdi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan futbolcular için destek istedi

Ankaragücü’nün geçtiğimiz sene küme düştüğünü belirten Arslan, bu sene yeniden Süper Lig’e çıkabilmek için değerli oyuncuları bünyesine kattığını belirtti. Başarılı Teknik Direktörü yaptığı açıklamasında futbolculara destek istedi.

Trendyol 1 Lig’deki son 2 maçında istediği performansı alamayan MKE Ankaragücü yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyor. Bu kapsamda destek talebini dile getiren Arslan, “Bence alkışı, desteklenmeyi hak ediyorlar. Protesto için erken buluyorum." dedi.

ÜST ÜSTE İKİ MAĞLUBİYET

Cihat Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TSYD Ankara Kupası'nı kazanarak sezona başladıklarını ve ilk lig maçında Şanlıurfaspor'u yendiklerini ancak sonra üst üste iki mağlubiyet yaşadıklarını hatırlattı.

“ALTERNATİFLERİMİZ AZALDI”

Kadro istikrarını sağlamışken transfer tekliflerinin gelmesiyle kafaların karışmaya başladığına dikkati çeken Arslan, "Cephas antrenmanlara, hatta maça gelmedi. Bazı oyunculara da resmi teklif gelince gitmek istedi. Burada maça odaklanmayı, maçı yaşamayı biraz kaybettik. Birkaç sakatlığımız da oldu. Tolga (Ciğerci) ayak tendonundan sakatlandı. Tolga'nın hem liderliğine hem de oyun içindeki aklına çok ihtiyacımız vardı. Sonrasında da Mahmut'un (Tekdemir) ve Kitsiou'nun sakatlıkları oldu. Cephas'ın da gelmemesiyle beraber alternatifimiz azaldı." ifadelerini kullandı.

ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR ANKARAGÜCÜ GELİYOR

Kaybettikleri Erzurumspor FK ve Central Hospital Ümraniyespor maçlarında oyuna hükmettiklerini ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını anlatan Arslan, sakat oyuncuların iyileşmesiyle çok daha güçlü bir Ankaragücü'nün sahada yer alacağını vurguladı.

ELEŞTİRİLERE HAK VERDİ

Peş peşe 2 mağlubiyet sonrasında gelen eleştirilere de değinen Arslan, herkesin eleştirme hakkı olduğunu ve buna saygı duyduğunu belirtti. Kendi için yapılan eleştirilere hak verdiğini ancak oyunculara yapılan eleştirilere üzüldüğünü söyleyen teknik direktör, protesto için erken olduğunu söyledi.

Başkentin Süper Lig’de olmadığı bir Türkiye’nin çok da kabul edilebilir olmadığını söyleyen Cihat Arslan, bu durumu sonlandırmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER