MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan’dan maç sonu değerlendirmesi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan dün akşam karşılaştıkları Ümraniyespor’a olan yenilgisine ilişkin maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan’dan maç sonu değerlendirmesi

Trendyol 1. Lig’in 3. Haftasında Ümraniyespor ile karşılaşan MKE Ankaragücü maçı 1-0 kaybetti. Teknik Direktör maç sonu yaptığı açıklamasında son vuruşların bir türlü gelmediğini ve gol atmada sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

MAÇA COŞKULU BAŞLADILAR

Oyunu değerlendiren teknik direktör, maça coşkulu bir şekilde başladıklarını taraftarın da takıma destek verdiğini dile getirdi. Gol için önemli pozisyonlar bulduklarını ancak kötü bir yol yediklerini ifade eden Arslan, duran top çalışması yaptıklarını belirtti.

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında ağırladığı Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu.

“GOL ATMADA SIKINTI YAŞADIK”

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Cihat Arslan, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arslan, “Oyuna aslında coşkulu başladık. Taraftarımız takımı ateşledi, pozisyonlar bulduk. O bölgede oynadık. Biraz daha duran topları da çalışmıştık. Yine ekstra 1 ila 2 tane son vuruş yapabilseydik belki maçta farklı şeyler de olabilirdi. 35. dakikadan sonra bir 6-7 dakika topu onlara verdik. O sırada da geriye koşmayan oyuncularımızdan dolayı golü yedik. Kötü bir gol yedik. Onlar adına güzel bir gol yedik. Sonrasında da oyuncu değişiklikleri, devre arasında coşkuyu yakalamaya çalıştık. İki santrfor ve iki tane kenar oyuncusu. Hücumcu bekleri biraz daha organize etmeye çalıştık. Yine pozisyon bulduk, son vuruşlar gelmedi. Gol atmada biraz sıkıntı yaşadık” diye konuştu.

MKE Ankaragücü’nün bir sonraki karşılaşması İstanbulspor ile olacak. Sarı lacivertli takım 1 Eylül Pazar saat 19.15’te İstanbulspor’u ağırlayacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER