MKE Ankaragücü Teknik Direktörlük görevine Cihat Arslan'ın getirdiğini açıkladı

Ankara'nın futboldaki temsilcilerinden MKE Ankaragücü'nde sular durulmuyor. Ligden düştüğü günden beri kendi içinde bir yenilenme süreci yaşayan sarı lacivertliler Kemal Özdeş'in görevden ayrılması ile sarılmıştı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörlük görevine Cihat Arslan'ın getirdiğini açıkladı

Görevinde 1. ayı bile doldurmadan ayrılan Özdeş'in bu kararı alması şaşırtıcı bir gelişme olarak nitelendirilmişti. Başkent ekibi gündüz saatlerinde yaptığı açıklamada fikir ayrılığı yaşanmasından ötürü Kemal Özdeş'in bu kararı aldığını ve kendilerinin de kabul ettiğini belirtmişti.

ÖZDEŞ'İN YERİNE ARSLAN

Öğleden sonra yapılan açıklamanın ardından MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörünü açıklaması çok uzun sürmedi. Başkent ekibi sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Özdeş'in yerine Teknik Direktör olarak Cihat Arslan'ın getirildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Takımımızın teknik direktörlük görevi için Cihat Arslan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyu ve taraftarlarımıza saygıyla duyurulur"

54 yaşındaki teknik adam son olarak Şubat ayından Haziran ayı sonuna kadar Şanlıurfaspor'un başında hocalık yapmıştı. Arslan burada takımının başında çıktığı 12 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı.

GÖZLER TRANSFER HABERLERİNDE

Arslan'ın kısa zaman içerisinde resmi imzaları atması ve takımın başına geçmesi bekleniyor. Ankaragücü'nün başına geçecek olan Cihat Arslan'ın isteği doğrultusunda takıma hızlı bir şekilde takviyeler yapılması ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER