MKE Ankaragücü Sportif Direktörü Seyit İçgül oldu

Başkent ekibinde gerçekleşen seçimin ardından futbol takımının kritik noktalarında yeni görevlendirmeler yapılıyor. Bu kapsamda sarı lacivertli ekibin yeni sportif direktörü öğrenildi.

MKE Ankaragücü Sportif Direktörü Seyit İçgül oldu

Ligden düştükten sonra hızlı bir değişim sürecine giren MKE Ankaragücünde Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Sportif Direktör Yılmaz Bal ve bir çok oyuncu ile yollar ayrılmıştı.

Bu sürecin üstüne bir de olağan genel kurul süreci yaşayan MKE Ankaragücü'nde mevcut yönetim yeniden seçilmişti. Gelişmelerin ardından ise yeni yönetimin kulübün sportif direktörü olarak Seyit içgül'ü göreve getirdiği öğrenildi.

EN SON KARABÜKSPOR'DA GÖREV ALDI

Seyit İçgül'ün göreve getirilmesi ile beraber taraftarlar arasında kendisine dair yapılan araştırmalar hız kazandı.

Eski futbolcu olan İçgül kariyerini 2005 yılında Kayseri Erciyesspor'da noktalamasının ardından Menajer olarak görev yapmıştı. Seyit İçgül son olarak 2015 yılında 4 ay boyunca Karabükspor menajerliğini yürütmüştü.

TARAFTAR TRANSFER BEKLİYOR

Aradan geçen yaklaşık 9 yıllık boyunca her hangi bir kulüpte görev almayan İçgül'ün takıma nasıl katkısı olacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda yönetim ile birlikte İçgül'ün kulübe yakın zamanda yeni oyuncular kazandırması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER