MKE Ankaragücü sezonun ilk yenilgisini Erzurumspor'dan aldı!

Trendyol 1. Lig'de Ankara günü sezonun 2. maçına Erzurum deplasmanında çıktı. Galibiyet hedefiyle sahaya çıkan Başkent ekibi rakibine üstünlük kuramadı.

MKE Ankaragücü sezonun ilk yenilgisini Erzurumspor'dan aldı!

Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından moralini iyice yükselten MKE Ankaragücü sezondaki ilk mağlubiyetini erken aldı. Erzurumspor evinde karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenerek ligdeki 2. galibiyetini aldı.

ERZURUMSPOR TEK GOLLE GALİBİYETİ ALDI

Maçın başından itibaren iki tarafta gol atmak için pozisyona girmeye başladı. Takımların mücadelesinde sessizlik 35. dakikada bozuldu. Erzurumspor'un tecrübeli ismi Mustafa Yumlu 35. dakikada attığı gol ile takımını öne geçirdi.

Maçın ilk yarısının ve geri kalanında başka gol sesi çıkmadı ve maçın kazananı Erzurumspor oldu. Mücadelenin son düdüğünün ardından sahadan yenik ayrılan MKE Ankaragücü büyük bir üzüntü yaşadı. İlk 3 puanını alan Erzurumspor'da oyuncular ve teknik ekip ise galibiyeti doyasıya kutladı.

HEDEF YENİDEN GALİBİYET ALMAK

Ankaragücü ligde bir sonraki hafta Ümraniyespor ile yeniden kendi evinde karşılaşacak. 24 Ağustos günü oynanacak mücadele ile yeniden galibiyet alarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

Sezonun ilk maçlarında yaşanan puan kayıpları ilerleyen dönemlerde büyük bir pişmanlık oluşturabiliyor. Bu nedenle MKE Ankaragücü'nün Ümraniyespor maçında bir önceki maçtan dersler çıkararak çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER