MKE Ankaragücü sezona Şanlıurfaspor galibiyetiyle başladı!

Trendyol Süper Lig'den bir alt lige düşen takımlardan olan MKE Ankaragücü, 1. ligde ilk hafta istediği sonucu aldı. Başkent ekibi 3 puanı evinde 2 golle aldı.

MKE Ankaragücü sezona Şanlıurfaspor galibiyetiyle başladı!

Geçen sezon beklenmedik bir şekilde ligden düşen MKE Ankaragücü saha içi ve saha dışı yaşanan olumsuzluklara karşın kadrosunu büyük ölçüde korumayı başarmıştı. Mevcut takımın üstüne önemli takviyeler yapan MKE Ankaragücü ligin kalitesi yüksek takımlarından birisi olmuştu.

Sarı lacivertli takım kadrosunun gücünü sezonun ilk maçından belli etti. MKE Ankaragücü 2024-2025 Trendyol 1. Lig'in 1. haftasında evinde karşılaştığı Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup etti.

EVDE RAHAT GALİBİYET

İlk yarı her iki takımında karşılıklı mücadelesine rağmen golsüz bir şekilde sonuçlandı. İkinci yarı vites artıran MKE Ankaragücü ilk olarak 51. dakikada Bajic'in attığı gol ile maçta öne geçti.

MKE Ankaragücü sezona Şanlıurfaspor galibiyetiyle başladı!

Attığı golün ardından iyice rahatlayan MKE Ankaragücü 77. dakikada bir kaç gün önce transfer ettiği Renat Dadashov'un ayağından 2. golü buldu. Oyuna sonradan giren Azerbaycanlı golcü takımının bu değişiklik ile maçtaki üstünlüğünü perçinledi.

HEDEF GALİBİYETİ SERİYE BAĞLAMAK

İyice oyundan düşen Şanlurfaspor maç sonuna kadar etkinlik gösteremedi ve mücadele bu şekilde sona erdi. Maçın son düdüğünün ardından MKE Ankaragücü takımı ve teknik ekibi büyük bir mutluluk yaşadı.

MKE Ankaragücü bir sonraki maçını 17 Ağustos Cumartesi günü Erzurumspor ile oynayacak. Başkent ekibi bu maçıda kazanarak sezona galibiyet serisi yakalayarak devam etmek istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER