MKE Ankaragücü sakatlık açıklaması yaptı!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Anklaragücü’nden Kocaelispor maçının başlamasına kısa bir süre kala sakatlık açıklaması yapıldı.

MKE Ankaragücü sakatlık açıklaması yaptı!

Trendyol 1. Lig’de bu akşam oynanacak olan MKE Ankaragücü – Kocaelispor karşılaşmasına sadece dakikalar kaldı. Başkent ekibi bu mücadelenin hemen öncesinde bir açıklama yaparak sakatlık duyurusunda bulundu. Sarı lacivertli takımdan yapılan açıklamaya göre Kocaelispor karşısında 4 futbolcu sahada yer alamayacak. Bu sakatlıklara ise son bir oyuncunun daha eklendiği bildirildi.

4-6 HAFTA UZAK KALACAK!

MKE Ankaragücü’nün bu sezon istikrarlı futbolcularından olan Stelios Kitsiou’nun antrenmanda sakatlık yaşadığı ve yapılan MR görüntülemesinde bacak alt adale grubunda kas yaralanması tespit edildiği bildirildi. Stelios Kitsiou’nun tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin başladığı açıklanırken takımla beraber çalışmalara başlamasının 4-6 haftayı bulabileceği bildirildi.

Başkent ekibinde sakatlıkları devam eden Mesut Emre Kesik, Renat Dadashov ve Yusuf Emre Gültekin de Kocaelispor maçında yer alamayacaklar. Stelios Kitsiou ile beraber MKE Ankaragücü’nde Kocaelispor maçında oynayamayacak futbolcu sayısının 4 olduğu bildirildi.

AÇIKLAMA YAPILDI!

MKE Ankaragücü tarafından şu resmi açıklama yapıldı:

“Profesyonel Futbol A Takımımızda, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası MR görüntülenmesi gerçekleştirilen futbolcumuz Stelios Kitsiou'nun bacak alt adale grubunda kas yaralanması tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamış olup 4-6 hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalarına başlaması planlanmaktadır.

Tedavi ve rehabilitasyon süreçleri devam eden futbolcularımız Stelios Kitsiou, Mesut Emre Kesik, Renat Dadashov ve Yusuf Emre Gültekin, Kocaelispor karşılaşması kadrosunda yer almamaktadır.”

MKE Ankaragücü yapılan bu açıklamaya göre Kocaelispor karşısında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Geri kalan futbolcular ile beraber kurulacak olan kadroyla sahaya çıkacak olan Başkent ekibi güçlü rakibinden 3 puan almayı başarmak için elinden geleni yapacak.

SONRAKİ HABER