MKE Ankaragücü, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü yeni teknik direktörü ile çıkacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım 3 puan için evinde taraftarının huzurunda sahaya çıkacak.

MKE Ankaragücü, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

TFF 1. Lig'de bir türlü arzuladığı tempoyu yakalayamayan ve başarıya ulaşamayan MKE Ankaragücü teknik direktör değişimine gitmişti. Ligde oynamış olduğu 5 maçta sadece 6 puan toplayabilen Başkent temsilcisi ligde 13. sırada yer almıştı. Alınan kötü sonuçların ardından yönetim tarafından teknik direktör Cihat Aslan ile yollar karşılıklı anlaşma ile ayrılmış, Kenan Koçak'la 2 yıllık anlaşma imzalanmıştı.

MKE ANKARAGÜCÜ YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE İLK KEZ SAHADA!

Teknik direktör değişikliği sonrasında ilk maçına sahasında çıkacak olan MKE Ankaragücü 3 puan kazanmak için Sakaryaspor ile mücadele edecek. Yeni teknik direktörü ile taraftarlarına galibiyet hediye etmek için yoğun bir antreman programı sürdüren MKE Ankaragücü maçın hazırlıklarını bugün yaptığı son antremanı ile tamamladı.

MKE Ankaragücü, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

MKE ANKARAGÜCÜ - SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, evinde Sakaryaspor'u ağırlayacak. TFF 1. Lig mücadelesinde 6. haftanın programında MKE Ankaragücü - Sakaryaspor maçı saat 19:00 itibariyle başlayacak. Maçı TRT Spor ve Beinsport 2 kanalı canlı olarak yayımlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER