MKE Ankaragücü Renat Dadashov ile anlaştı

MKE Ankaragücü, yeni transferini duyurdu. Renat Dadashov ile anlaşma sağladığını duyuran MKE Ankaragücü'nden açıklama geldi.

MKE Ankaragücü Renat Dadashov ile anlaştı

Futbol kulüpleri transfer dönemine devam ediyor. Yeni transferlerini bir bir açıklamaya devam eden kulüplerin anlaşmaları taraftarların da gündeminde yer alıyor. Taraftarlar kulüplerinin yeni sezon için anlaşma sağladıkları sporcular hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ederken Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü'nden yeni bir açıklama geldi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Azerbaycanlı milli futbolcu Renat Dadashov'u kadrosuna kattı. MKE Ankaragücü, yeni sezon için anlaşma sağladığı Dadashov ile ilgili açıklamayı resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yayımladı.

MKE ANKARAGÜCÜ, RENAT DADASHOV'U TRANSFER ETTİ

MKE Ankaragücü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 25 yaşındaki Azerbaycanlı milli futbolcu forvet Renat Dadashov, 2 yıllık sözleşme imzalandı. Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat da yer aldı.

MKE Ankaragücü Renat Dadashov ile anlaştı

RENAT DADASHOV KİMDİR?

Grasshoppers Club Zurich takımında Forvet mevkinde forma giyen Renat Dadashov, 17 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 188 cm boyunda ve 81 kilo olan Renat Dadashov, Sağ ayağını kullanmaktadır. Geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da kiralık olarak forma giyen Dadashov, çıktığı 33 maçta 6 gol attı. Dadashov, Ankaragücü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

SONRAKİ HABER