MKE Ankaragücü Rams Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı

Ligde kötü günler geçiren MKE Ankaragücü yeniden yükselişe geçmek adına önemli bir maça çıkacak. Başkent ekibi ligin 30. haftasında Rams Başakşehir ile karşılaşacak.

MKE Ankaragücü Rams Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı

Emre Belözoğlu yönetiminde inişli çıkışlı bir grafik çizen Ankaragücü son haftalarda üst üste başarısız sonuçlar almış ve ligin düşme hattına gelmişti.

ANKARAGÜCÜ 3 PUAN İSTİYOR

Düşme hattındaki son takımın üstünde averaj ile yer alan MKE Ankaragücü evinde Rams Başakşehir karşısında 3 puan alarak ligde kalmayı garantileme hedefi yolunda devam etmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası Yarı finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Ankaragücü kupanın tam tersi bir performans sergilediği ligde Cumartesi günü kazanarak kötü günleri unutmak istiyor.

MKE Ankaragücü Rams Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı

Ankaragücü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda takımın Rams Başakşehir ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamladığı duyuruldu. Başkent Ekibi yapılan son hazırlığın ardından maç saatini beklemeye başladı. Ligin sonradan performansını arttıran ekiplerinden Rams Başakşehir'de 6. sırada yer aldığı ligde Avrupa'ya gitmek için ilk 5'te yer almak istiyor.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARINA GÜVENİYOR

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlara rağmen taraftarının desteği ile hareket etmek isteyen Ankaragücü, oynanacak zorlu mücadele de taraftarına güveniyor. Sezon içinde bir çok saha dışı olay yaşamasına rağmen takımı desteklemekten vazgeçmeyen Ankaragücü taraftarı da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile takımlarına olan desteklerini yineledi. Sezonun kalan maçlarına da 3 puan hedefi ile çıkacak olan Ankaragücü ise mücadeleye mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

SONRAKİ HABER