MKE Ankaragücü Nico Schulz transferinde sona geldi

Schulz ismi ortaya atıldığı ilk günden itibaren bir kesimi memnun ederken bir kesimin aklında soru işareti oluşturmuştu. Son resmi maçını 2022 Mayıs'ında oynayan oyuncu ile anlaşmanın yakın olduğu iddia edildi.

MKE Ankaragücü Nico Schulz transferinde sona geldi

MKE Ankaragücü son dönemde yaptığı transferler kadar transferlerinin sürekliliği konusunda da dikkat çekiyor. Yakın zamanda geçen sezon sadece 7 maça çıkan Dorin Rotariu'yu renklerine başlayan sarı lacivertlilerin adı alman Nico Schulz ile anılıyor.

Son olarak Borissia Dortmund forması giyen 31 yaşındaki futbolcu 2019 yılında Hoffenheim'den Borussia Dortmund'a 25.5 Milyon Euro gibi bir bedelle transfer olmuştu. Almanya Milli Takımı formasını 12 defa giyen ve 2 gol atma başarısı gösteren Nico Schulz ile ilgili Nazım Türknas'ın haberine göre Ankaragücü kararını verdi.

AKILLARDA SORU İŞARETİ BULUNUYOR

Başkent ekibi Nico Schulz transferinde sözleşme imzalama noktasına geldi. Kişisel hayatında sorunlu bir dönem geçiren Schulz hakkında açılan aile içi şiddet davası ile gündeme gelmişti. Tazminat karşılığı ceza almayan futbolcu Almanya alt lig takımlarından SV Babelsberg 03 ile antrenmanlara çıkmış fakat devamı gelmemişti.

Ankaragücü'nün kariyerinde büyük bir boşluk bulunan futbolcu ile ilgili verdiği olumlu kararın ardından yakın zamanda yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. Türkiye'de transfer dönemi 13 Eylül'de sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER