MKE Ankaragücü Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu

MKE Ankaragücü geçtiğimiz günlerde transfer dönemini kapattığını ifade etmesine rağmen yeni isimlere imza attırmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler bir dönem Borussia Dortmund'un etkili isimlerinden Nico Schulz'u transfer etti.

MKE Ankaragücü Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu

Adı bir süredir MKE Ankaragücü ile anılan Nico Schulz ile resmi bir anlaşma sağlanıp sağlanmayacağı merak ediliyordu. Ankara'ya getirilen ve sağlık kontrolünden geçirilen 31 yaşındaki Alman futbolcu ile ilgili kulüp olumlu karar verdi.

1 YILDAN FAZLA SÜREDİR KULÜPSÜZDÜ

2022 Mayıs'tan beri bir resmi maça çıkmayan Schulz geçirdiği ağır sakatlık ve kız arkadaşına uyguladığı şiddet nedeniyle akıllarda soru işareti oluşturuyordu. Taraftarın yoğun bir şekilde eleştirdiği bu transfer resmi olarak açıklandı.

MKE Ankaragücü resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Nico Schulz ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Kulüpten yapılan paylaşımda "Kulübümüz profesyonel futbolcu Nico Schulz ile anlaşarak oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcımız Levent Onuk katıldı" denildi.

GÖSTERECEĞİ PERFORMANS MERAKLA BEKLENİYOR

Almanya Milli Takımı ile 12 maça çıkan Schulz Ankaragücü'nde 26 numaralı formayı giyecek. Oyuncu şans verilmesi halinde ligde oynanacak Fatih Karagümrük maçında sahada olacak. Başkent ekibi bu mücadeleyi 15 Eylül'de deplasmanda oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER