MKE Ankaragücü namağlup İstanbulspor'u 2-1 yendi

Bugün gerçekleşen MKE Ankaragücü ve İstanbulspor karşılaması 2-1 bitti. Karşılaşmanın ilk yarısı da MKE Ankaragücü’nün 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

MKE Ankaragücü namağlup İstanbulspor'u 2-1 yendi

TFF 1. Lig’in 4. Haftasında MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor’u ağırladı. Karşılaşmada istediği 3 puanı hanesine yazdıran Başkent takımı 4 olan puanını bu karşılaşma sonucunda 6’ya çıkardı.

İLK YARIYI ÖNDE BİTİRDİ

MKE Ankaragücü ilk yarıyı 39’uncu dakikada Renat Dadaşov’un attığı gol ile önde tamamladı. İstanbulspor’un 68’inci dakikada kazanmış olduğu penaltı ile durumu 1-1 eşitledi. Gol Muammer Sarıkaya’dan geldi.

Sarı lacivertli takım 89’uncu dakikada Efkan Bekiroğlu’nun atmış olduğu gol ile skoru 2-1’e çıkarttı. Maçı kazanan Ankaragücü puanını bu karşılaşma sonucunda 6’ya yükseltmiş oldu. MKE Ankaragücü’nin 2, İstanbulspor’u 1 sarı kart gördüğü karşılaşma 5 dakika uzatma aldı.

İSTANBULSPOR’UN YENİLMEZLİK SERİSİ BOZULDU

Öte yandan İstanbulspor 9 puanlık skoru ile listenin başında yer alıyor. MKE Ankaragücü karşısında yenilen İstanbulspor 3’te 3’lük yenilmezlik serisine Başkent takımı ile son verdi.

MKE Ankaragücü’nün bir sonraki karşılaşması 15 Eylül tarihinde Karagümrük ile olacak. Karagümrük’e konuk olacak olan sarı lacivertli takım deplasmanda 3 puan için mücadele edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER