MKE Ankaragücü milli arada Konyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek

Uluslar Ligi maçlarından dolayı liglere 2 haftalık bir ara verilmişti. 4 haftalık mücadelenin ardından yeniden bir ara dönemine giren takımlar formlarını kaybetmemek adına hazırlık maçları oynama kararı aldı.

MKE Ankaragücü hazırlık maçında Konyaspor ile kozlarını paylaşacak

Ligdeki son maçını kazanarak araya giren Ankaragücü, ilk haftalarda yapamadığı iyi başlangıcı milli ara sonrasında yapmak istiyor. 4 maçın 2'sini kazanırken 2'sini kaybeden MKE Ankaragücü hazırlıklarını sürdürüyor.

MİLLİ ARADA KONYA SINAVI

Lige moralli ve yapılan takviyeler ile başlayan MKE Ankaragücü üst üste alınan beklenmedik yenilgiler ile taraftarlarını şok etmişti. Son oynanan İstanbulspor maçında galibiyeti son dakikada zor alan Ankara temsilcisine taraftarlardan büyük bir tepki gelmişti. Yaşanan bu durumun ardından olanları unutturmak isteyen MKE Ankaragücü form tutmak adına Konyaspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Sarı lacivertliler Süper Lig ekibi Konyaspor ile 7 Eylül'de karşı karşıya gelecek. Mücadele Konyaspor'un Kayacık tesislerinde oynanacak. Ankaragücü'nün milli ara tamamlanana kadar bir hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.

GÖZLER ANKARAGÜCÜ TEKNİK KADROSUNDA

Cihat Arslan'ın öğrencileri sezon başında belirlenen yeniden Süper Lig'e dönme hedefi kapsamında puan kaybı yaşamak istemiyor. Takımın galibiyet serisi yakalaması ve olumsuzların unutturulması adına Arslan, ekibi ile beraber çalışmalarını sürdürüyor. MKE Ankaragücü ara sonrasında ilk maçına Karagümrük karşısında çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER