MKE Ankaragücü Mahmut Tekdemir'i ve Mert Çetin'i transfer ettiğini açıkladı

Taraftarlarını uzun süredir transfer konusunda bekleten MKE Ankaragücü sonunda sessizliğini bozdu. Başkent ekibi kariyerinin tamamını Başakşehir'de geçiren deneyimli futbolcu Tekdemir ve Mert Çetin ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

MKE Ankaragücü Mahmut Tekdemir'i ve Mert Çetin'i transfer ettiğini açıkladı

Bir alt lige düşmesinin verdiği hayal kırıklığının ardından toparlanma sürecine giren MKE Ankaragücü'nde en çok beklenen hususlardan birisi takıma yeni gelecek isimlerin kimlerin olacağı merak ediliyordu.

ANKARA EKİBİNE ÖNEMLİ TAKVİYE

Uzun bir süre bu konu hakkında suskun kalan MKE Ankaragücü sonunda taraftarlarının merakını dindirdi. Başkent ekibi uzun yıllar Başakşehir'in formasını giyen ve şampiyonluk yaşayan, Milli takımda da mücadele eden Mahmut Tekdemir'i transfer ettiğini açıkladı. Takıma deneyimi ile katkı vermesi beklenen Tekdemir'in sözleşmesinin 1 yıllık olduğu ifade edildi.

MERT ÇETİN ANKARAGÜCÜ'NDE KALDI

Geçen sezonu MKE Ankaragücü'nde tamamlayan Mert Çetin'de MKE Ankaragücü'nün transfer ettiği bir diğer isim oldu. Bonservisi İtalya ligi takımlarından Hellas Verona'da olan Çetin geçtiğimiz günlerde takımından ayrılmıştı.

Çetin Ankara ekibinden ayrılırken sahada daha fazla performans göstermeyi fakat elinde olmayan sebeplerden dolayı bu isteğinin gerçekleşmediğini ifade eden Mert Çetin'in de 1 yıllığına transfer edildiği açıklandı.

TSYD Kupası öncesinde peş peşe transferlerini açıklayan MKE Ankaragücü'nün ilerleyen dönemlerde yeni takviyeler yapması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER