MKE Ankaragücü Mahmut Tekdemir'i kadrosuna kattı

Trendyol 1. Lig'de bu sezon iyi bir kadro kurup yeniden Süper Lig'e dönmek isteyen Ankaragücü önemli bir transfere imza attı. Başkent ekibi deneyimli futbol Mahmut Tekdemir ile gücüne güç kattı.

MKE Ankaragücü Mahmut Tekdemir'i kadrosuna kattı

Transfer sürecinde rakiplerine göre daha sessiz kalan MKE Ankaragücü 36 yaşındaki Mahmut Tekdemir ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Kariyerinin tamamını Başakşehir FK'da geçiren Tekdemir Süper Lig'de bu konuda ulaşılması zor bir istatistiğe sahip oldu.

ilk kez 2007 yılında Başakşehir FK'nın formasını giyen Mahmut Tekdemir alt yapı dönemi ile beraber aynı takımda 20 yılını geçirdi. A takım ile 500 maça çıkan Mahmut 18 gol atarken 15 asist yapma fırsatı yakaladı. Takımda kaptanlığa yükselen Mahmut Tekdemir 1 Süper lig ve 1 TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

TEKDEMİR KAYSERİ'DEKİ KAMPA KATILACAK

Geçen sezon itibariyle sözleşmesi sona eren Mahmut Tekdemir'in Ankaragücü ile tek sezonluk anlaşmaya vardığı öğrenildi. Mahmut Tekdemir'in atılacak resmi imzaların ardından takıma katılması ve yeni arkadaşları ile antrenmanlara başlaması bekleniyor.

Mahmut Tekdemir gibi Süper Lig'in en tecrübeli futbolcularından birisinin MKE Ankaragücü kadrosuna katılıyor oluşu önemli bir hamle olarak yorumlandı. Transfer sezonunun bitimine kadar Başkent temsilcisinin yeni transferler yaparak kadroyu daha da güçlendirmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER