MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı

Transferin hızlı takımlarından Ankaragücü kadrosuna bir ismi daha ekledi. Kulüpten yapılan açıklamada Varga ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı

Trendyol 1. Ligde kadrosu ve bir üst ligden gelişi ile dikkatlerin üzerinde olduğu Ankaragücü yeni sezona bol transfer ile başlamıştı. Bitmesine az bir zaman kalan transfer sezonunda halen çalışmalarını sürdüren Başkent temsilcisi bir futbolcuyu daha kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz profesyonel futbolcu Kevin Varga ile anlaşarak oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Başkan Vekilimiz ve Futbol Şube Sorumlumuz Feridun Geçgel ile Başkan Yardımcımız Levent Onuk katıldı" denildi.

MKE Ankaragücü Macar futbolcu Kevin Varga'yı renklerine bağladı

BURAYA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

14 defa Macaristan Milli takımı forması da giyen Kevin Varga sezona Romanya Süper Liga ekiplerinden Sepki OSK'de başlamıştı. 28 yaşındaki futbolcu takımı ile bu sezon çıktığı 6 maçta 1 gol attı.

İmzanın ardından duygularını ifade eden Varga "Gerçekten çok heyecanlıyım. Rekabete hazırım. Ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu biliyorum. O yüzden buraya geldiğim için mutluyum" şeklinde konuştu.

Hazır bir şekilde gelen Sol kanat futbolcusu Teknik Direktör Cihat Arslan'ın şans vermesi halinde 15 Eylül'de oynanacak Fatih Karagümrük maçında şans bulabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER