MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı

Trendyol 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Cihat Arslan'dan önemli açıklamalar geldi. Kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıklayan MKE Ankaragücü'nden konuyla ilgili açıklama geldi.

MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı

Trendyol 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nden transfer sürecine ilişkin açıklama geldi. MKE Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan, takımın transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulunurken yeni transfer yapamadıklarını belirtti.

Ligin 3. haftasında Central Hospital Ümraniyespor'u ağırlayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren başkent ekibi MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Cihat Arslan, Beştepe Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MKE ANKARAGÜCÜ KONTENJANI AÇAMADIĞI İÇİN YABANCI OYUNCU TRANSFER EDEMİYOR

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Arslan, Central Hospital Ümraniyespor ile 24 Ağustos Cumartesi günü oynayacakları maça ilişkin "Geçen hafta kaybettik, rakibimizi tebrik ediyorum. Ama hayat devam ediyor, maçlar devam ediyor.

MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı

Ayakta kalmamız, galibiyet serisine başlamamız gerekiyor. Sahamızda, taraftarımızın gücüyle beraber oynayacağımız 2 karşılaşmayı kazanıp sonrasında farklı planlarımız var. Milli maç arası var, yabancı transferleri var.'' ifadelerine yer verdi. Arslan, açıklamasının devamında ''Onları da gidereceğimizi düşünüyorum. (Ümraniyespor) Rakibimize saygı duyuyoruz. Kendi sahasında çok net kazandı. Sonra deplasmanda çok net kaybetti. Bize karşı farklı bir futbol, daha motivasyonlu bir rakip bekliyoruz. Önemli bir karşılaşma ama bizim kazanmak istediğimiz bir karşılaşma olacak." ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü kontenjanı açamadığı için yabancı oyuncu transfer edemediklerini açıkladı - Resim : 2

Yabancı oyuncularıyla ilgili problemleri olduğuna değinen teknik direktör Arslan, "Andrej (Djokanovic) ve Sapo (Riccardo Saponara) bizden ayrı çalışıyor. Cephas'ı da dün kadro dışı bıraktık. Çünkü oynamak istemiyor, buradan gitmek istiyor. Dün de 'Sakatım' diyerek idmana çıkmayınca kadro dışı olarak belirledik.'' dedi. Arslan, konuya ilişkin ''Kulüp de onu hiçbir şekilde satmayacak ama kendisi ayrı çalışacak. Tabii böyle 3 yabancı oyuncu çok büyük rakam. Bu kontenjanı açamadığımızdan dolayı farklı yabancı da alamıyoruz. Burada biraz kilitlenme yaşadık. İnşallah bunu yönetim kuruluyla beraber en kısa sürede halledebilirsek kadromuzun ön grubunu biraz daha alternatifli hale getirmemiz gerekiyor." diye konuştu. Kadroda yer alan ancak oynamayan yabancı futbolcuların kontenjanı doldurması nedeniyle yeni transfer yapamadıklarını söyleyen Arslan, sürece ilişkin çözüm arayışında olacaklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER