MKE Ankaragücü - Kocaelispor maçının biletleri özel tarife ile satışa çıktı!

MKE Ankaragücü hafta sonunda oynanacak olan Kocaelispor maçının biletlerini 19,10 TL’lik tarife ile satışa çıkardı. Ayrıca kadınlara ve çocuklara da ücretsiz maç izleme imkanı veriliyor.

MKE Ankaragücü - Kocaelispor maçının biletleri özel tarife ile satışa çıktı!

Trendyol 1. Lig’in 10. hafta mücadelesinde bu hafta sonunda MKE Ankaragücü sahasında Kocaelispor’u konuk edecek. Bu karşılaşmada taraftarlara Başkent ekibi tarafından özel bir jest yapıldı. MKE Ankaragücü – Kocaelispor maçının biletleri satışa çıkarılırken bu biletler için uygulanan tarife ise oldukça özel olarak belirlendi.

ŞEHİR BİZİM SEVDA BİZİM!

“Şehir bizim sevda bizim, bu takım hepimizin” mottosu ile biletlerin satışa çıktığını duyuran MKE Ankaragücü, kulübün kuruluş yılına gönderme yaparak bilet fiyatlarını 19,10 TL olarak belirledi. Tüm tribünler için tek bilet fiyatı uygulanacağı açıklanırken taraftarlar istedikleri tribünden 19,10 TL’ye maç bileti satın alabilecekler. Başkent ekibinin taraftarlara yaptığı tek sürpriz bununla sınırlı kalmadı.

KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ BİLET

MKE Ankaragücü kadın ve çocuk taraftarları da unutmadı. Onlar için de özel bir uygulama yapan Başkent ekibi kadın ve çocukların ücretsiz olarak Kocaelispor karşılaşmasını izleyebileceklerini duyurdu. Buna göre kadın ve çocuklar için Doğu Tribünü’nden ücretsiz bilet tanımlaması yapılabilecek.

MKE Ankaragücü - Kocaelispor maçının biletleri özel tarife ile satışa çıktı!

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR

MKE Ankaragücü – Kocaelispor maçının bilet fiyatları satışa çıkmış durumda bulunuyor. Bu özel fiyat tarifesinden bilet satın almak isteyenlerin işlemlerini hemen yapmaları gerekiyor. Biletlerin bir sınırı olduğu için tükenmesi durumunda bu fiyatlardan bilet alınması mümkün olmayacak. MKE Ankaragücü arkasına alacağı taraftar desteği ile ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor’u Ankara’dan puansız olarak uğurlamanın hesaplarını yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER