MKE Ankaragücü Kenan Koçak ile puanları toplamaya devam ediyor

Ankaragücü yönetimi sezona Cihat Arslan ile başlamış fakat alınan olumsuz sonuçların ardından Arslan ile yolları ayırmıştı. Yerine gelen isim Kenan Koçak ise şu ana kadar takımın başında çıktığı 5 maçta sadece 1 kez yenildi.

MKE Ankaragücü Kenan Koçak ile puanları toplamaya devam ediyor

Eski günlerine dönmek ve yeniden Süper Lige dönmek isteyen MKE Ankaragücü son maçına moral verici bir galibiyet aldı. Eryaman Stadyumunda binlerce taraftarının önünde lig lideri Kocaelispor'u ağırlayan MKE Ankaragücü sahadan 4-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ CAMİASI MORALİNİ YÜKSELTTİ

Üst üste 2. maçından da galibiyetle ayrılan sarı lacivertlilerde maç sonu büyük bir sevinç yaşadı. Teknik Direktör Kenan Koçak ise Ankaragücü kariyerine bir galibiyet daha eklemiş oldu.

MKE Ankaragücü Kenan Koçak ile puanları toplamaya devam ediyor

Türkiye'de ilk defa bir kulüp takımını çalıştıran Kenan Koçak ilk olarak ligin 6. haftasında oynanan Sakaryaspor maçında takımın başında yer almıştı. Teknik Direktör Koçak o zamandan bu yana 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 5 maçta toplanabilecek 15 puanın 10'unu alan Koçak hedeflerine doğru ilerleyerek çalışacaklarını söyledi.

KOÇAK'IN ANKARAGÜCÜ KARNESİ

Teknik Direktör Kenan Koçak'ın 5 maçlık Ankaragücü karnesi ve aldığı sonuçlar şu şekilde oldu;

Ankaragücü 2 - 1 Sakaryaspor
Bandırmaspor 2 - 0 Ankaragücü
Ankaragücü 0 - 0 Adanaspor
Yeni Malatyaspor 0 - 3 Ankaragücü
Ankaragücü 4 - 2 Kocaelispor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER