MKE Ankaragücü İstanbulspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyor

Trendyol 1. Lig 4. hafta mücadeleleri bu akşam ve yarın oynanacak mücadeleler ile tamamlanacak. Bu akşam maç oynayacak takımlardan olan Ankaragücü taraftarlarının önünde 3 puanı kazanan taraf olmak için mücadele verecek.

MKE Ankaragücü İstanbulspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyor

Ankaragücü ligde 4. randevusunda bugün Eryaman Stadyumunda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Son maçını eşine az rastlanır bir şekilde kaybeden MKE Ankaragücü, bu maçı kazanarak milli ara öncesinde üst sıralara tırmanmak ve oradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Süper Ligden düşmesinin ardından bir kez daha 1.Ligde mücadele etmek zorunda olan Ankaragücü bu duruma rağmen takımının ana hatlarını korumayı başarmıştı. Transfer yasağını kaldırmasının hemen ardından peş peşe isimler ile kadrosunu daha iyi bir noktaya getiren MKE Ankaragücü üst üste 2 maçından da puan alamamıştı.

ZORLU MÜCADELEDE HEDEF 3 PUAN

3 maçta 3 puanda kalan Başkent ekibi kuruluşunun yıl dönümünün sonraki günde oynayacağı maçta galip gelerek taraftarlarını yeniden sevindirmek istiyor. Saat 19:15'te başlayacak mücadeleye Ankaragücü taraftarlarının ilgisinin yüksek olması bekleniyor.

İstanbulspor ise sezonun şu ana kadar en formda takımlarından birisi olarak göze çarpıyor. Lige 3'te 3 yapan 2 takımdan birisi olan İstanbul ekibi galibiyet serisini Ankara'da da devam ettirmek istiyor.

Ankaragücü kazanacağı 3 puan ile zirveden uzaklaşmak istemiyor. Hafta boyu maça hazırlanan MKE Ankaragücü'nün nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER