MKE Ankaragücü - İstanbulspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi kupa dışı ederek adını Yarı finale yazdıran Ankaragücü yeniden lige odaklandı. Başkent ekibinin ligin 28. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu.

MKE Ankaragücü - İstanbulspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Ligde aldığı olumsuz sonuçlara rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız bir şekilde ilerleyen Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0'lık net bir skorla kupa dışına itmiş ve taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşatmıştı.

MÜCADELENİN HAKEMİ DİJİTAL ATAMA İLE BELİRLENDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen ve Konyaspor'u 2-0 eleyen Beşiktaş ile eşleşen Ankaragücü gözünü lige çevirdi. Yarı final turuna kadar ligde üst sıralara tırmanma mücadelesine devam eden Ankaragücü'nün bu hafta ligde oynayacağı İstanbulspor maçında oynayacağı maçın hakemi açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre dijital atama ile hangi hakemin hangi maçı yöneteceği belirlendi.

Yayınlanan listeye göre MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Ligi'nde 28. haftada İstanbulspor ile evinde oynayacağı mücadeleyi Hakem Muhammed Ali Meteoğlu yönetecek. Meteoğlu'nun yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Özcan Sultanoğlu yapacak.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Ankaragücü tarafından mücadelenin bilet fiyatları açıklandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre mücadelenin bilet fiyatları şu şekilde oldu;

Kuzey Tribünü 200 TL
Güney Tribünü 200 TL
VIP Sol 400 TL
VIP Sağ 400 TL
Doğu Tribünü 300 TL
Misafir Tribünü 260 TL

MKE Ankaragücü - İstanbulspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaya bir adım daha yaklaşan Ankaragücü yarı finale yükselmenin morali ile İstanbulspor'u da yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Ankaragücü yetkilileri de takımlarının iyi performansını sürdürmesi için taraftarları Eryaman Stadyumuna davet etti. Mücadele 2 Mart Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak.

SONRAKİ HABER